Verjaardagscadeau per post: wie verras jij met taart?

taart per post

Verjaardagscadeau per post: wie verras jij met taart?

Wil je iemand verrassen met een verjaardagscadeau per post? Verstuur eens iets anders dan bloemen en verras de jarige met taart door de brievenbus! Leuk en duurzaam als je voor een Trash’ure taartje kiest. Ga je voor de klassieke appeltaart of chique madeleines? 

Taart per post versturen

Met een taart door de brievenbus verras jij de jarige job op een leuke en originele manier. Of de birthday boy of girl nou van klassieke appeltaart of van Franse madeleines houdt, met taart is het altijd feest. Jouw brievenbustaartje wordt stevig verpakt in een vrolijk en duurzaam doosje. Zo komt het heel én feestelijk aan. Had je niet gedacht hè, dat taart door de brievenbus past? ????

Verjaardagscadeau per post

Duurzaam verjaardagscadeau per post

Taart is lekker, maar het smaakt nog lekkerder als je weet dat het is gemaakt van fruit dat anders zou worden weggegooid. Don’t worry, er zitten echt geen rotte appels in de taart ????Alle taarten en gebakjes zitten vol met fruit dat net niet de juiste vorm of formaat heeft voor de supermarkt. Gelukkig zijn wij niet zo streng. Het smaakt namelijk net zo lekker en zo redden we een stukje van moeder natuur. Proeven? 

Verjaardagscadeau per post taart

Wist je dat? 

Alle brievenbustaartjes zijn vegan friendly ????

Taart door de brievenbus + een handgeschreven kaart 

Upgrade je brievenbus cadeau met een handgeschreven verjaardagskaart. Verzin een persoonlijke boodschap en geef het aan ons door. Het kaartje wordt dan met de hand geschreven door ons Trash’ure Team, dat bestaat uit mensen met een migratieachtergrond. Zo leren onze mensen de Nederlandse taal en jij hoeft niet meer naar de Primera voor een kaartje en een postzegel. 

Verjaardagscadeau per post taart

Een keer iets anders dan bloemen 

Als je eens een keer iets anders wil versturen dan een bos bloemen met een stuk chocolade, zit je bij Trash’ure Taarten gebakken. Begrijp het niet verkeerd, bloemen zijn erg vrolijk. Maar met taart door de brievenbus is de verrassing nog groter. En lekkerder! Liefde gaat door de maag zegt men toch? 😉 

Verjaardagscadeau per post taart review

Wie verras jij met een taartje door de brievenbus? Bestel hier jouw verjaardagscadeau per post