De lekkerste bruidstaart bestellen: welke kies jij?

Bruidstaart bestellen Trash'ure taarten

De lekkerste bruidstaart bestellen: welke kies jij?

Op zoek naar de lekkerste bruidstaart van Nijmegen? Samen met je gasten genieten van een huwelijkstaart uit de omgeving smaakt dubbel zo lekker. Vanuit onze bakkerij in Nijmegen maken we al onze bruidstaarten met geredde producten uit de regio. Bezorgen doen we elektrisch. Wel zo duurzaam! Welke Trash’ure bruidstaart kies jij?

Naked Bruidstaart uit Nijmegen
Nijmegen heeft een plek in jullie hart. En jullie gaan (in de buurt) trouwen! Hoe geweldig is het om de liefde te vieren met de lekkerste bruidstaart uit de regio? Met deze smeuïge cake van wel drie tot twaalf lagen steel je sowieso de love show 😉 Lekker fris met frambozen en (sinaas)appel en.. een finishing topping van eetbare bloemen! Wij zijn benieuwd met welke kleur- en smaaksensatie jullie je gasten verrassen.  

(H)heerlijk genieten met een half naked wedding cake

Een naked wedding cake klinkt misschien kaal, maar dat is ‘ie absoluut niet! We kleden ‘m feestelijk voor je aan met bramen, bessen en bloemen. En dan hebben we het nog niet eens over de volle smaak gehad. De combinatie van cake, botercrème en fruit is om je vingers bij af te likken. Kortom: deze niet-zo-naked wedding cake is lekker romig, fris én fleurig. Zie je al voor je hoe deze prachtige bruidstaart staat te shinen op jullie wedding table? Bijna jammer om aan te snijden 🙂

Veel opties voor jouw bruidstaart naar wens

Als je gaat trouwen, dan wil je de bruidstaart van je dromen. En dat kan! De mogelijkheden voor een bruidstaart zijn eindeloos. Wat dacht je van een Madeleine toren of een frambozenslof? Van kleine bruidstaart tot sweet table: we gaan graag voor je aan de bak.

Trash’ure Taarten op de bruiloft van Juliëtte en Ruben
Juliëtte en Ruben kozen niet één grote bruidstaart, maar een hele tafel vol met verschillende taarten! Chocolade, citroen, karamel en frambozen: voor ieder wat wils. Dat vinden je gasten helemaal fantastisch. En zeg nou zelf, deze sweet table is toch een plaatje?

“We konden maar niet kiezen en wilden graag variatie. Dus kozen we ze allemaal. ???? Verantwoorde taarten, een paar vegan en sommigen zelfs notenvrij. En allemaal zó verrukkelijk!”

BESTELLEN VOOR VADERDAG?​

Bezorging voor zaterdag 15 juni = VOL!

Maar niet getreurd:
Nieuwe bestellingen ophalen kan wel!
Geef jouw bestelling door via bestellingen@trashuretaarten.nl
onder vermelding van ‘Ophalen zaterdag 15 juni’.