Inspiratie voor je bruidstaart

Inspiratie bruidstaart

Inspiratie voor je bruidstaart

Bruidstaart inspiratie, je trouwdag is een van de mooiste dagen in je leven. Bruidstaarten zijn de kunstwerken die je bruiloft afmaken. Zie het als de kers op de taart! We geven je inspiratie voor jouw bruidstaart. Van een madeleine toren tot een sweet table met kleine bruidstaarten.

Een madeleine toren als bruidstaart 

Madeleines zijn chique, origineel en onwijs lekker. Wil je een keer iets anders dan een standaard bruidstaart, dan is een madeleine toren een goed idee. Madeleines zijn schelpvormige cakejes die oorspronkelijk uit Frankrijk komen. Wat vind je van een madeleine toren op jouw bruiloft?

bruidstaart madeleine

Ben je fan van de madeleine? Kijk dan ook eens naar deze prachtige madeleine taart.

bruidstaart madeleines

Kleine bruidstaart bestellen

Wil je liever meerdere taarten op je bruiloft in plaats van één hele grote? Kies dan een aantal kleine bruidstaarten. Combineer bijvoorbeeld een trendy red velvet met een klassieke witte bruidstaart en versier de sweet table met mooie madeleines, cupcakes, een donut wall en macarons. Leuke inspiratie voor je bruidstaart!

Met meerdere kleine bruidstaarten kun je een taartentafel maken. Een sweet table vol met sierlijke gekleurde bruidstaarten. Het ziet er niet alleen prachtig uit, er is ook nog eens voor ieders smaak iets lekkers.

“Er is te veel lekkers om te kiezen, dus kiezen we het allemaal ????”

Bruiloft donut wal

Cupcakes op de sweet table

Cupcakes op een bruiloft zijn schattig en ze versieren de sweet table. Het is mooi als de cupcakes bij het geheel passen. Denk bijvoorbeeld aan cupcakes met appel, karamel en noten, naast een kleine bruidstaart met dezelfde ingrediënten.

Inspiratie bruidstaart: de lagentaart

De lagentaart is de oude klassieker op bruiloften. Deze taarten kun je bescheiden houden met drie lagen, maar je kunt ook uitpakken met een toren van wel twaalf lagen! Denk bijvoorbeeld aan een roze lagentaart van frambozen met witte chocolade of een verrukkelijk exemplaar van sinaasappel met blauw maanzaad.

Lagentaart bruiloft

Wist je dat alle taarten van Trash’ure gemaakt worden van fruit dat net niet mooi of groot genoeg is voor de supermarkt? Zo gaan we voedselverspilling tegen. Daarnaast worden de taarten gemaakt door Nieuwe Nederlanders. Dat zijn mensen met een migratieachtergrond die een integratietraject volgen. Hoe verantwoord wil je het hebben? ????

Bruidstaart online bestellen

Wil je online een bruidstaart bestellen of meer informatie opvragen? Dat kan! Vul het formulier in op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken. Tot snel!

BESTELLEN VOOR VADERDAG?​

Bezorging voor zaterdag 15 juni = VOL!

Maar niet getreurd:
Nieuwe bestellingen ophalen kan wel!
Geef jouw bestelling door via bestellingen@trashuretaarten.nl
onder vermelding van ‘Ophalen zaterdag 15 juni’.