Kleine bruidstaart voor jouw intieme bruiloft

Kleine bruidstaart

Kleine bruidstaart voor jouw intieme bruiloft

Kleine bruidstaart

Van plan om je wedding day intiem te vieren? Dan is een kleine bruidstaart perfect! Maar hoe ziet zo’n kleine bruidstaart er eigenlijk uit? Waar kun je uit kiezen? En aan welke prijzen moet je denken? Trash’ure Taarten to the rescue! In dit blog lees je alles over kleine bruidstaarten.

Kleine bruidstaart voor een klein gezelschap
Bij een bruidstaart denk je al snel aan een gigantische taart met meerdere lagen. Maar voor wie het liever klein en fijn houdt, zijn er ook andere opties. Naast de torenhoge klassiekers zie je tegenwoordig veel mooie kleine bruidstaarten. Ideaal voor als je met een klein gezelschap bent. The bigger the better? In dit geval: kleiner is fijner!

Kleine bruidstaart

Kijk deze compacte, maar prachtige bruidstaart met dunne lagen. Deze vrolijke taart met aardbei en bloemen lopen de gasten op jouw bruiloft écht niet voorbij! Enne, het bruidspaartje bovenop is om op te eten 😉

Mooie madeleine bruidstaart
De combinatie crème en cake zie je vaak bij een bruidstaart. Wil je iets anders dan de klassieke lagentaart? Dan is een kleine bruidstaart met madeleine cakejes perfect! Verras je gasten met deze zachte en zoete traktatie. De neutrale kleuren maken het ook nog eens super geschikt om te stylen in welk thema dan ook. Van bohemian tot barn en van zomer- tot winterseizoen. Zie je het al voor je op je eigen bruiloft?

bruidstaart madeleines

Cute cupcakes voor je bruiloft
Krijg je al trek bij het zien van deze cute cupcakes? Met deze cakejes kan je alle kanten op. Met een royale topping van botercrème en verrukkelijke versieringen als chocolade en fruit, zijn jouw cupcakes helemaal wedding proof. Extra mooi als de cupcakes bij het geheel passen. Je kan ze natuurlijk ook combineren met een kleine bruidstaart. In dezelfde smaken zoals appel, karamel en noten. Yumm!

Vol lof frambozenslof

Houden jullie niet zo van al die ‘poespas’? En wil je jouw gasten gewoon laten genieten van een lekker feestelijk taartje? Ga dan voor deze Tiny Trashure: een frambozenslof met een stevige bodem, een wolk van frambozen en fruitige versieringen. Hoe schattig! En bovenal: heerlijk smeuïg en fris.

Sweet table voor jouw bruiloft
Zie jij zo’n kleine bruidstaart wel zitten, maar twijfel je of je wel genoeg voor je gasten hebt? Niet nodig, want je kan een kleine bruidstaart prima combineren met ander lekkers zoals cupcakes, madeleines en whoopies. Een ware traktatie voor iedereen! De liefde groots vieren kan ook met een tafel vol kleine zoetigheden. Binnen no time zijn ze op 😉

Wat kost een kleine bruidstaart?
Kies je voor een kleine bruidstaart, dan hoort daar ook een kleiner prijskaartje bij. Mooi meegenomen! Natuurlijk hangt de prijs af van je wensen. Een bruidstaart met veel details kost bijvoorbeeld meer dan een frambozenslof.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van kleine bruidstaarten of een sweet table voor je bruiloft? We bespreken graag de mogelijkheden van Trash’ure Taarten op jullie wedding day!