Duurzame relatiegeschenken bedrukken

Logo taarten: Duurzaam relatiegeschenk bedrukken taart

Duurzame relatiegeschenken bedrukken

Je wil je personeel, leveranciers of andere zakelijke relaties verrassen. Maar dan het liefst op een milieubewuste manier. Zo ben je lief voor moeder natuur, je maakt er een goede indruk mee en het geeft je bedrijf een duurzaam imago. We geven je tips voor de leukste duurzame relatiegeschenken die je kunt bedrukken met je eigen logo.

Voedseltas met logo

Iedereen neemt wel eens eten mee. Een banaan voor onderweg of een appel voor bij de lunch. Super handig als je dit lekkere fruit in een voedseltas kunt stoppen. De gerecyclede voedseltas is niet alleen uit duurzame materialen gemaakt, maar ook duurzaam in gebruik. Bedruk jouw logo op deze voedseltas en je maakt verantwoord reclame voor je bedrijf. 

Duurzame relatiegeschenken bedrukken

Duurzame taart bedrukken met logo

Van taart worden we blij. En van taart gemaakt van gered groente en fruit worden we super blij. Bij Trash’ure Taarten maken we taart van groente en fruit dat anders wordt weggegooid. Omdat ze net te weinig wegen om in de supermarkt te belanden of omdat ze net niet de perfecte vorm hebben. Zonde om weg te gooien! De taarten worden gemaakt met Nieuwe Nederlanders. Dat zijn mensen met een migratieachtergrond die een integratietraject volgen. Kortom: met Trash’ure Taarten zit je gebakken. Bedruk de taart met logo en bestel er zoveel je wil. Smakelijk! 

Duurzaam relatiegeschenk bedrukken  taart

Pssst: Wist je dat je ook taart door de brievenbus kunt laten bezorgen? Ideaal voor thuiswerkers. De brievenbustaartjes kun je versieren met je logo op de verpakking of het kaartje dat erbij zit. 

Duurzame waterfles van suikerriet

De duurzame waterfles is niet meer uit het ‘kantoor beeld’ weg te denken. Iedereen weet dat we plastic moeten reduceren. Ben je op zoek naar een duurzame waterfles als relatiegeschenk, denk dan eens aan de BE O bottle. Een Nijmeegs bedrijf dat zich inzet voor een betere wereld met waterflessen gemaakt van suikerriet. Je kunt ze laten bedrukken met jouw logo en het label personaliseren. Ohja, ze planten ook nog eens een boom voor iedere fles die je koopt. 

Biologisch sapje bedrukken met jouw logo

Biologische sapjes zijn lekker en het is een origineel relatiegeschenk. Laat de flesjes bedrukken met je logo en voeg een mooie afbeelding toe aan het etiket. De bedrukte sapjes zijn ook een leuke toevoeging voor een (online) event.

Geef een boompje cadeau

Dit is een duurzaam en origineel relatiegeschenk! Geef een boompje cadeau en voeg er een persoonlijke boodschap aan toe. Dit is het perfecte geschenk als je eens iets anders wil. Kies het boompje dat past bij jouw organisatie en het versier het met je logo en een persoonlijke tekst. Ga je voor de Kerstboom of het Kweekboomsetje? 

Duurzaam relatiegeschenk bedrukken geef een boompje

Bamboe koffiebeker met logo

Bamboe is hip. Dit relatiegeschenk ziet er mooi uit en is ook nog eens duurzaam. De bamboe koffiebeker is ideaal voor mensen die veel onderweg zijn of geen geduld hebben om ‘s ochtends thuis het eerste kopje koffie van de dag te drinken. Door de roestvrijstalen binnenwand is de koffiebeker goed geïsoleerd. Daardoor is het te gebruiken voor warme en koude dranken. In plaats van bedrukken kun je met dit relatiegeschenk iets gaafs doen: laten graveren. Chique!

Originele relatiegeschenken: hier maak je indruk mee

Ben je op zoek naar meer creatieve inspiratie? Lees dan verder en ontdek een aantal originele relatiegeschenken waar je echt indruk mee maakt. 

Taartje erbij?