Originele relatiegeschenken: hier maak je indruk mee

Verjaardagscadeau per post

Originele relatiegeschenken: hier maak je indruk mee

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar cadeau’s waar je echt indruk mee maakt.Bovendien zijn ze allemaal duurzaam! Goed voor het milieu en het imago van jouw bedrijf. Win-win ????

Zonnebril gemaakt van tarwestro

De wonderen zijn de wereld nog niet uit met deze zonnebril van tarwestro. Wil je iemand verrassen met een hip en duurzaam cadeau? Ga dan voor een zonnebril van tarwestro. De zonnebril is verkrijgbaar in verschillende kleuren en gemaakt van biologisch afbreekbare tarwestro vezels. Let’s shine away! 

Taart door de brievenbus

Heb je wel eens een taart door de brievenbus gekregen? Wij hopen van wel. Het is namelijk een onwijs leuke verrassing. Laat een blijvende indruk achter met chique Madeleines of een authentiek appeltaartje, allemaal gemaakt van gered fruit. Alle taarten bij Trash’ure worden gemaakt door Nieuwe Nederlanders die een integratietraject volgen. Genoeg redenen om dit duurzame lekkers op de post te doen en je relatie te verrassen met een feestje door de brievenbus! Waar wacht je nog op? 

Kies hier jouw duurzame brievenbus taartje.

Originele relatiegeschenken

Hamamdoeken gemaakt van plastic uit de oceaan

Ja, je leest het goed: hamamdoeken gemaakt van plastic uit de oceaan. Sequal Initiative haalt plastic uit de oceaan en maakt er hippe hamamdoeken van. Trakteer je relatie op de ‘Clean Ocean Towel’ en red de oceaan. De towels zijn leverbaar in verschillende maten, van badlaken tot hamamdoek en strandlaken formaat. Bedruk de doeken met je logo en kies een mooi printje. En last but not least; ze passen zelfs door de brievenbus.  

Originele relatiegeschenken

Een persoonlijke gift card

Het is lastig om voor iedereen het juiste cadeau te kopen. Zeker voor relaties die je niet door en door kent. Wil je zeker weten dat je goed zit? Ga dan voor een persoonlijke gift card. Bij Giffy kun je een gift card naar wens uitkiezen en vervolgens persoonlijk maken met een videoboodschap. Je kiest zelf een cadeaubon (bijvoorbeeld een Nationale Bioscoopbon of een tegoedbon van Bol.com) of je laat de ontvanger kiezen waar hij de gift card kan besteden. Bovendien is het ook nog eens duurzaam en wordt er geen plastic gebruikt. Met een relatiegeschenk van Giffy support je de Plastic Soup Foundation. 

Draadloze oplader van bamboe

Iedereen heeft een smartphone. Dus met een draadloze oplader zit je safe. Ze zijn er in alle smaakjes, maar deze vinden we wel erg mooi (en sustainable). Gemaakt van bamboe en je kunt er je logo op laten drukken. Een kind kan de was doen. 

Drink Coach

Met de Drink Coach verstuur je een wel heel bijzonder relatie- of personeelsgeschenk. Deze onderzetter waarschuwt je iedere 10 minuten dat je een slok water moet drinken. Veel mensen drinken te weinig en hebben hierdoor aan het eind van de dag hoofdpijn. De Drink Coach helpt je een handje! Bovendien is het een erg grappig en opvallend cadeau (vinden wij ????). 

Wil je meer van dit soort leuke blogs lezen? Dat snappen we. Lees dan vooral lekker door op onze blogpagina. Taartje erbij? 

ACTIE!

Bij een bestelbedrag vanaf €50 + ophalen krijg je een doosje met (h)eerlijke speculaas! 

Let op: enkel wanneer je de bestelling bij de bakkerij komt ophalen.