Leuk cadeau voor medewerkers: verras ze met een brievenbustaartje

Brievenbustaartje: Traktatie thuiswerken medewerkers

Leuk cadeau voor medewerkers: verras ze met een brievenbustaartje

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je medewerkers? Een relatiegeschenk waar je echt indruk mee maakt?Misschien wil je ze wel trakteren om ze te motiveren nu ze al zo lang thuiswerken. Of misschien wil je een keer iets anders cadeau doen dan weer een bos bloemen of doos Merci. Verras ze dan eens met taart! Want wees nou eerlijk; wie houdt er niet van taart? ????

Traktatie voor thuiswerkers 

Sinds het coronavirus onze levens op z’n kop heeft gezet, werken we met z’n allen vanuit huis. Niet zo’n pretje voor de meeste. En dat begrijpen wij. Daarom hebben we iets feestelijks bedacht: taart door de brievenbus! In een vrolijke verpakking, zodat er een feestje op de deurmat valt. Een origineel cadeau voor je medewerkers als je ze wil bedanken voor hun inzet en wil blijven motiveren. Of voor hun verjaardag natuurlijk!

Brievenbustaartje: Traktatie thuiswerken medewerkers

Leuk cadeau voor medewerkers 

Natuurlijk trakteer je alle medewerkers met Kerst. En misschien ook wel als ze een vast contract krijgen. Maar hoe leuk is het om ze te verrassen op een moment dat ze het niet verwachten? Als ze zich bijvoorbeeld de afgelopen maand hard hebben ingezet voor jouw bedrijf. Of als ze het thuis even moeilijker hebben. Een leuk cadeau voor je medewerkers is zo geregeld. En je maakt er een blijvende indruk mee. Zo gaan ze jou als werkgever nog meer waarderen. 

???? Tip: Hebben jullie een online event? Zoals een online vrijmibo of digitaal personeelsuitje? Laat dan iets lekker thuis bezorgen bij alle medewerkers. 

Gratis brievenbustaart bezorgen in heel Nederland

Het mooie van een cadeau door de brievenbus, is dat niemand op een bepaald moment thuis hoeft te zijn. Dat vinden wij superhandig. Zit je eraan te denken om je medewerkers te trakteren op een lekker stukje taart? Onze brievenbustaartjes verstuur je door heel Nederland gratis!

Brievenbustaart

Origineel relatiegeschenk 

Ben je op zoek naar inspiratie voor relatiegeschenken? ???? Wij hebben een aantal cadeau’s gezocht waar je echt indruk mee maakt. Bovendien zijn ze allemaal duurzaam! Goed voor het milieu en het imago van jouw bedrijf. 


Taartje erbij? ????

BESTELLEN VOOR VADERDAG?​

Bezorging voor zaterdag 15 juni = VOL!

Maar niet getreurd:
Nieuwe bestellingen ophalen kan wel!
Geef jouw bestelling door via bestellingen@trashuretaarten.nl
onder vermelding van ‘Ophalen zaterdag 15 juni’.