5 tips om je medewerkers te verrassen met een relatiegeschenk

Persoonlijk relatiegeschenk

5 tips om je medewerkers te verrassen met een relatiegeschenk

Verras je medewerkers en klanten eens op een originele en persoonlijke manier. Het uiten van je waardering heeft een grote invloed op het geluk van je medewerkers. Dankbaarheid maakt gelukkig 🙂 Wij geven je 5 tips zodat jij het verschil kan maken met een relatiegeschenk. Lees je mee?

Tip 1: Een kleinigheidje op een verrassend moment

Natuurlijk zijn er feestdagen waarop je kan inhaken als werkgever, zoals Kerst, Nationale Secretaresse dag en Sinterklaas. Maar een bedankje kan natuurlijk ook zonder deze voor de hand liggende momenten. We vinden een cadeautje natuurlijk super leuk, maar nog leuker als die onverwachts komt, toch? Dus, heeft jouw medewerker die grote klant binnengehaald of wil je iemand gewoon belonen voor zijn of haar jarenlange inzet? Pak dan dat onverwachte moment en ga voor een verrassingseffect. Je medewerkers zullen dit alleen maar extra waarderen

Relatiegeschenk - Trash'ure taarten

Tip 2: Geef je relatiegeschenk een persoonlijke touch

Het gaat vaak bij een (zakelijk) cadeau niet om de waarde, maar om de moeite die erin is gestoken. Wil jij je medewerkers of klant laten zien dat je ze écht kent en waardeert? Wikkel dan eens een persoonlijke boodschap in je cadeau. Haak in op een speciale gebeurtenis zoals een verhuizing naar een nieuw kantoor of de geboorte van een kind, door een stukje taart cadeau te doen met een persoonlijke boodschap. Zo genieten je medewerkers van een lekkere taart, terwijl ze zich tegelijkertijd gewaardeerd en gehoord voelen. Win-win toch 😉 ?

Persoonlijk relatiegeschenk

Wist je dat we bij Trash’ure Taarten jouw kaartje met de hand schrijven? Dit doen onze Nieuwe Nederlanders; medewerkers met een migratieachtergrond die bij ons een integratiecursus volgen.

Tip 3: Zorg voor verbinding en connectie met medewerkers

Juist in deze tijden is het belangrijk dat je verbonden blijft met je collega’s. Want ondanks dat je iedereen door het thuiswerken misschien minder vaak ziet, mogen de fysieke schouderklopjes niet ontbreken. Met een brievenbustaartje geef je dit schouderklopje als het ware door de brievenbus. Maar dan in de vorm van een originele én maatschappelijk verantwoorde lekkernij! Hmmm…

Ga je voor die extra verbondenheid met collega’s? Laat dan vooral ook jullie logo en huisstijl op dit relatiegeschenk terugkomen. 

Tip 4: Een passend relatiegeschenk; laat zien waar jullie voor staan 

Een cadeautje is leuk, maar een cadeautje met een verhaal is nog leuker. Neem je medewerkers en klanten mee in de visie van jouw bedrijf door te laten zien waar de organisatie voor staat. Vinden jullie ervaring en teamspirit belangrijk? Plan dan eens een avontuurlijk uitje als blijk van waardering. Staat jouw bedrijf juist voor duurzaamheid? Bestel dan een duurzame taart gemaakt van gered fruit. Goed bezig!

Duurzaam relatiegeschenk

Tip 5: Een relatiegeschenk voor mooie klanten 

Is jouw klant verhuisd of zijn jullie toevallig een mooie nieuwe samenwerking aangegaan? Door een kleinigheidje laat je zien dat jouw bedrijf de samenwerking waardeert. Een cadeautje hoeft niet per se alleen voor je eigen medewerkers te zijn, het is ook goed om af en toe bepaalde klanten en samenwerkingen in het zonnetje te zetten. Want wie wordt er nou niet blij van een persoonlijk relatiegeschenk? Met een stukje taart kan het verdere verloop van jullie samenwerking alleen maar beter gaan!

Heb je na het lezen van dit blog meteen zin om je klanten of collega’s te verrassen? Check ons assortiment vol duurzame taarten, brievenbustaarten & andere relatiegeschenken

BESTELLEN VOOR VADERDAG?​

Bezorging voor zaterdag 15 juni = VOL!

Maar niet getreurd:
Nieuwe bestellingen ophalen kan wel!
Geef jouw bestelling door via bestellingen@trashuretaarten.nl
onder vermelding van ‘Ophalen zaterdag 15 juni’.