Taart per post: de lekkerste verrassing op de deurmat!

Taart per post: de lekkerste verrassing op de deurmat!

Of je nu taart per post bestelt voor de verjaardag van je moeder of als verrassing voor een vriend. Er is altijd een reden voor taart. Wil jij iemand verrassen met de geur van versgebakken appeltaart door de brievenbus? Wij vertellen je hoe je dat doet!

Taart per post - Trash'ure taarten

De overheerlijke geur van brievenbustaart

Het is dinsdagmiddag. De postbezorger stopt voor je huis. Er ploft een pakketje op je deurmat. Wat kan dat nou zijn? Je verwacht niks speciaals, maar opeens is het daar. De overheerlijke geur van versgebakken taart. Hmm, heerlijk… Je snelt naar de voordeur en je tovert een glimlach op je gezicht. Dit had je niet verwacht. Wat origineel, een stukje taart per post. Jouw dag is gemaakt! Want, wat is er nou specialer dan verrast worden door de geur van taart door je brievenbus?

Taart versturen met een bijzonder verhaal

Voordat jouw brievenbustaart op de deurmat valt, legt deze bij Trash’Ure Taarten een bijzondere reis af. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij duurzaam, eerlijk en gezond kan genieten. En daar zorgen we voor op de volgende manier:

  1. Om te beginnen wordt onze taart gemaakt van gered fruit en groente. Van een appel die net niet de perfecte vorm heeft om in de schappen van de supermarkt te belanden bakken wij een verrukkelijke appeltaart. Hmm smullen…
  2. Wij laten niets of niemand achter. De taart die jij cadeau geeft of die misschien wel op jouw deurmat belandt, is gemaakt samen met onze Nieuwe Nederlanders. Dit zijn talentvolle wereldbewoners die we helpen integreren in ons kikkerlandje. Bestel jij bij ons een taartje? Dan geef je tegelijkertijd onze Nieuwe Nederlanders een eerlijke kans. Goed bezig! 
  3. Tot slot geloven wij in de pure smaak van onze ingrediënten. Daarom kiezen we bewust voor de gezondere variant van producten. Zo eet je onze taart zonder schuldgevoel, fantastisch hè? 😉

Taart versturen per post? Maak het persoonlijk!

Wil jij gebak versturen en tegelijkertijd iemand in het zonnetje zetten? Dat kan! Onze Nieuwe Nederlanders schrijven met alle liefde een kaartje, zodat de verrassing van jouw vriend of vriendin nog specialer is. Daarnaast is er voor ieder wat wils. Is jouw moeder gek op frambozen? We bakken graag onze fantastische frambozengebakjes voor je. Of wil je op je werk eens een keer iets anders trakteren dan taart? Met onze smoothies zit je sowieso goed, beloofd!

Smoothies van gered fruit

Gebak en taart versturen per post: hoe doe je dat?

Is je vriendin morgen jarig maar heb je nog geen lekkernij in huis? Als je vóór 11:00 besteld, smult jouw vriendin op haar verjaardag nog van een lekker duurzaam stukje taart. Vanaf €12,50 bezorgen wij gratis in een straal van 10 km rondom Nijmegen. Woon je niet in de buurt van Nijmegen? Ga dan voor een brievenbustaartje, deze bezorgen we in heel Nederland! Jouw brievenbustaartje wordt goed verpakt zodat de taart niet schuift en de taart niet kapot gaat als deze op je deurmat ploft. Zo weet je zeker dat de taart die jij cadeau geeft, in goede staat wordt ontvangen en bezorg jij jouw vriend, familie of collega het wow-effect! Wat wil je nog meer? 😉

Wie ga jij verrassen met de geur van taart door de brievenbus?