De mooiste vegan bruidstaart bestellen

Vegan bruidstaart

De mooiste vegan bruidstaart bestellen

Vegan bruidstaart

Vegan bruidstaarten zijn hot. We zijn met z’n allen steeds bewuster als het gaat om onze gezondheid en het milieu. Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een vegan bruidstaart? Yay! Het uitzoeken alleen al is een feestje. Maar welke taart kies je? En in welke smaken kan je ze bestellen? Geen zorgen, niets is te gek voor de vegan wedding cake van je dromen 🙂 Laat je inspireren met deze verrukkelijke vegan creaties.

Vegan naked cake voor je bruiloft
Deze lagentaart maakt jullie speciale dag helemaal af. Je kan kiezen voor drie lagen of stapelen tot wel twaalf. Deze naked vegan wedding cake met smeuïge crème zit bomvol geredde frambozen. Je kan natuurlijk ook kiezen voor ander heerlijk fris fruit zoals sinaasappel of appel. En wist je dat we ze versieren met eetbare bloemen om jullie liefde te vieren? Hoera voor je duurzame vegan bruidstaart! 

Half naked vegan wedding cake
Zie je het al voor je? Trouwen onder de bomen met een vegan bruidstaart die bijna te mooi is om om aan te snijden? 😉 En dan de smaak, daar wil je nog een stuk van. Met deze chique vegan bruidstaart overtref je ieders verwachtingen.

”Smaak vinden wij het allerbelangrijkste en dat verkrijgen we met pure producten en zonder extra toevoegingen. Dat maakt onze bruidstaarten en sweets echte Trash’ures! Een heerlijke zoete vulling van frambozen, aardbeien of bananen die net niet mooi genoeg waren voor de supermarkt… Wij maken onze vegan taarten niet alleen smaakvol, we gaan hiermee ook voedselverspilling tegen.” – Jeanne van Ittersum, oprichtster Trash’ure Taarten.  

Originele bruidstaart van madeleines
Ben je niet zo van de klassieke taarten en wil je liever iets origineels? Verras je gasten dan met deze heerlijke Franse madeleine toren. Deze cakejes zijn gewild bij al je gasten. Ook perfect voor je styling, want met prachtige pastelkleuren en droogbloemen kan je je helemaal uitleven in de bohemian sferen.

bruidstaart madeleine

Sweet table met kleine bruidstaarten en cupcakes
Wil je jouw gasten veel keuze geven, dan is een sweet table met kleine bruidstaarten en cupcakes de uitkomst. Deze sweet table staat vól met heerlijke vegan bruidstaarten, helemaal afgestemd op de kleuren van jouw bruiloft of het seizoen. Extra uitpakken? Voeg er dan nog lekkere cupcakes aan toe.

Wist je dat onze taarten gemaakt zijn van gered fruit? Zo ga je samen met je gasten voedselverspilling tegen terwijl je geniet van je bruiloft!

Wil je een smaakvolle vegan bruidstaart bestellen? We bespreken graag de mogelijkheden van Trash’ure Taarten op jullie bruiloft!