3x de lekkerste brievenbustaart

Brievenbustaart

3x de lekkerste brievenbustaart

Je neefje feliciteren met zijn verjaardag, je BFF troosten met haar liefdesverdriet of gewoon even lief zijn voor jezelf. Er zijn genoeg momenten om te trakteren op een stuk taart. Maar wat nou als het even niet uitkomt om dat lekkere taartje langs te brengen? Dan is er brievenbustaart! Wij geven je 3 tips voor de lekkerste taartjes per post. 

1. Trakteer iemand op brievenbus appeltaart

De klassieke appeltaart doet het altijd goed. Als je niet zeker weet wat de ontvanger lekker vindt, zit je met appeltaart safe. Deze brievenbustaart van Trash’ure zitten bomvol sappige appels die net niet mooi genoeg zijn voor de supermarkt. Omdat het zonde is om ze in de prullenbak te gooien, maken wij er taart van. Ze zijn ook nog eens vegan ???? Smaakt net zo lekker als gewone appeltaart. Try me if you dare ????

Brievenbustaart
Brievenbustaart

???? Ik wil een klassiek appeltaartje

2. Go bananas: bananencake door de brievenbus

Let’s go bananas! Wil je net even iets anders dan de klassieke appeltaart, dan is bananencake een gouden tip. Met deze vegan brievenbuscake red je een stel heerlijke bananen. Deze rakkers waren namelijk net niet mooi genoeg voor in de winkel. Maar dat vinden wij niet erg. Jij toch ook niet? 

Brievenbus bananencake

???? Ik wil bananencake door de brievenbus 

3. Verras met klassieke madeleines per post

Weet jij wat madeleines zijn? Het zijn sponsachtige cakejes die oorspronkelijk uit Frankrijk komen. In deze box zitten acht chique madeleines die er eigenlijk te mooi uitzien om op te eten. Wel doen hoor ???? Je krijgt maarliefst vier bijzondere smaken in een doosje. 

1) aardbei en framboos met kokossnippers 

2) banaan met chocolade 

3) peer met pistache en matcha

4) sinaasappel met maanzaad en eetbare bloemen

Brievenbustaart

???? Ik wil mooie madeleines versturen 

Wie verras jij met brievenbustaart? 

Wil je iemand verrassen met iets lekkers dat door de brievenbus past, dan zit je bij Trash’ure Taarten gebakken. We hebben speciale brievenbustaart gemaakt dat compact genoeg is om per post te versturen. Het is stevig en vrolijk verpakt, zodat het taartje heel en feestelijk op de mat valt. Verstuur eens iets lekkers naar een goede vriendin, je tante aan de andere kant van het land of een oud collega waar je altijd goed mee kon lachen. Want wees nou eerlijk; wie is er niet blij met deze verrassing? 

Brievenbustaart met een verhaal versturen

Taart is fantastisch, maar taart met een verhaal is nog beter. Al ons lekkers maken we met fruit dat net niet mooi of groot genoeg is voor de supermarkt. Zo gaan we voedselverspilling tegen. Maar dat is nog niet alles. De taarten worden gemaakt door Nieuwe Nederlanders. Dat zijn mensen met een migratieachtergrond die een integratietraject bij ons volgen. Een van de dingen waardoor ons team de Nederlandse taal beter onder de knie krijgt, is het schrijven van de kaartjes die we versturen bij onze brievenbustaart. Het werkt heel simpel. Jij geeft bij je bestelling een tekst door en wij schrijven het met de hand op een feestelijk kaartje. 

Wie verras jij met taart door de brievenbus?

Kies hier de lekkerste brievenbustaart uit

BESTELLEN VOOR VADERDAG?​

Bezorging voor zaterdag 15 juni = VOL!

Maar niet getreurd:
Nieuwe bestellingen ophalen kan wel!
Geef jouw bestelling door via bestellingen@trashuretaarten.nl
onder vermelding van ‘Ophalen zaterdag 15 juni’.