Brievenbus kraamcadeau: verstuur een taartje

Brievenbus kraamcadeau

Brievenbus kraamcadeau: verstuur een taartje

Hoera! De baby is geboren. Kun je nog niet op bezoek om te feliciteren? Verstuur alvast een brievenbus kraamcadeau. Verras het gezin met een taartje door de brievenbus. 

Kraamcadeau per post versturen

Wat een bevalling… moeders is uitgeput en het duurt zeker nog wel een tijdje voordat ze genoeg energie heeft om al het bezoek te ontvangen. Iedereen wil graag die lieve baby zien, maar dat kan niet altijd direct. Wil je het kersverse gezin alvast trakteren op een kraamcadeau? Verras ze dan met een verrukkelijk brievenbustaartje of heerlijke madeleines. Verstuur je kraamcadeau per post en doe er een vrolijk handgeschreven kaartje bij. 

Brievenbus kraamcadeau

ps: Wij schrijven het kaartje met de hand voor jou. Geef jij de tekst door? 

Wist je dat? 

Jouw kaartje wordt geschreven door mensen met een migratieachtergrond die bij ons een integratietraject volgen. Op die manier leren ze de Nederlandse taal. 

Taart door de brievenbus

Maar wacht even; taart door de brievenbus? Ja, dat heb je goed gelezen! Naast bloemen en chocolade kun je nu ook taart door de brievenbus gooien. Don’t worry, wij zorgen ervoor dat het heel aankomt. Dat doen we met een feestelijke en stevige verpakking. Een feestje door de brievenbus! 

Kies een duurzaam brievenbus kraamcadeau

Wil je een keer iets anders versturen dan bloemen, dan zit je met taart gebakken. Want wees nou eerlijk; wie houdt er niet van taart? Kies een vegan Trash’ure taartje gemaakt van fruit dat anders zou worden weggegooid. Niet omdat de bananen zo bruin als chocolade zijn, maar omdat ze net niet mooi genoeg zijn om in de supermarkt te liggen. Zo’n duurzaam taartje smaakt toch nét iets lekkerder. 

Duurzaam brievenbuscadeau

Wist je dat? 

Alle brievenbustaartjes worden gratis bezorgd door heel Nederland. Kies hier jouw duurzame brievenbus kraamcadeau.

BESTELLEN VOOR VADERDAG?​

Bezorging voor zaterdag 15 juni = VOL!

Maar niet getreurd:
Nieuwe bestellingen ophalen kan wel!
Geef jouw bestelling door via bestellingen@trashuretaarten.nl
onder vermelding van ‘Ophalen zaterdag 15 juni’.