Traktatie bestellen service

Trakteren op werk maakt gelukkig

Eigenlijk heb je geen reden nodig om je medewerkers te verrassen met wat lekkers. Want zeg nou zelf, zomaar verrast worden is toch super? Natuurlijk kun je jouw team ook trakteren bij het behalen van bedrijfsdoelen, of het binnenhalen van een nieuwe klant. Of zorg voor een lekkere snack bij de volgende vergadering. Wat de reden ook is, met een persoonlijke traktatie verhoog je de sfeer en maak je je collega’s blij. Het uiten van waardering heeft namelijk een grote invloed op het geluk van je medewerkers. 🙂

Gezonde traktatie op werk

Slagroomtaarten zijn nog steeds de meest populaire traktaties op de werkvloer. Maar wat nou als je een zo gezond mogelijke taart kunt trakteren? Bij Trash’ure Taarten geloven we in de pure smaken van groente en fruit. We voegen daarom zo min mogelijk suikers en vetten toe aan onze taarten, gebakjes en brievenbuscakes. Zeker weten dat niemand nu je traktatie overslaat ;-).

Verjaardags traktatie bestellen

Wie jarig is trakteert! Nu kun jij zelf uren in de keuken staan om een spetterende taart te bakken voor je collega’s. Maar voor wie geen held is in de keuken, schieten wij graag te hulp. Of je nou kiest voor hartige hapjes, gebakjes voor iedereen of een taart met logo. Jouw verjaardag zullen ze niet snel vergeten. Ook leuk: verras een jarige collega met een gebakje of taart met zijn of haar eigen gezicht erop.

Hier kun je de bestellijst downloaden.
Wil je een gewone taart laten bezorgen, neem dan een kijkje bij onze taarten.

Vraag een traktatie aan!

  • DD slash MM slash JJJJ