Duurzame brievenbuscadeaus

Duurzame brievenbuscadeaus

Wil je iemand verrassen met een duurzaam brievenbuscadeau? Doe dan hier je inspiratie op. We hebben de leukste milieuvriendelijke cadeaus uitgezocht. Wie stuur jij een verrassing per post? 

Milieuvriendelijke zeep bars van HappySoaps

HappySoaps maakt 100% plastic vrije, milieuvriendelijke cosmetische producten zoals Shampoo Bars, Body Bars en haarzeep. Ze hebben werkelijk van alles omgetoverd tot zeep bar. Zelfs deodorant en gezichtsreiniger hebben ze in een zeep bar. Verras iemand met dit vrolijke en duurzame brievenbuscadeau. Weet je niet wat je moet kiezen? Ga dan voor de giftbox

Duurzame brievenbuscadeaus

Taart per post versturen

Taart door de brievenbus? Ja, zeker wel! Als het even niet uitkomt om dat lekkere taartje langs te brengen, is er brievenbustaart. Kies je voor deze brievenbustaartjes, dan kies je voor een duurzame en vrolijke verrassing. Alle taarten wordt gemaakt met fruit dat net niet mooi of groot genoeg is voor de supermarkt. Zo gaan we voedselverspilling tegen. Daarnaast verpakken we ze in duurzame bakjes van afgevallen palmbladeren die anders verbrand zouden worden. De taarten worden gemaakt door Nieuwe Nederlanders. Dat zijn mensen met een migratieachtergrond die een integratietraject volgen. Hoe verantwoord wil je het hebben? ???? Ga voor de klassieke appeltaart, de stoere bananencake of de chique madeleines! 

Duurzame brievenbuscadeaus

Theepakket als brievenbuscadeau

Het Theezaakje in Nijmegen verkoopt thee met een verhaal. De theezakjes worden namelijk samengesteld door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De zakjes biologische thee worden met de hand gezeefdrukt, gevuld en vanuit de winkel over het land verspreid. Alle theezakjes hebben een grappige naam, zoals decollethee of Theetosteron. Speciaal voor jou hebben ze een leuk cadeaupakket bedacht dat door de brievenbus past. 

Duurzame brievenbus cadeau's thee

Wat ook een erg leuk en duurzaam brievenbuscadeau is, zijn de theepakketjes van Wilder Land. De thee komt van wildernis bloei bij onze eigen Nederlandse boeren. Koop je een theepakket van Wilder Land, dan draag je bij aan een betere biodiversiteit. Door (on)kruiden in te zaaien op de randen van Nederlandse akkers en weilanden, creëren ze kansen voor leven voor bijen en vlinders. De unieke thee blends zijn samengesteld door een echte theesommelier. Gaaf! 

Geef NIKS cadeau

Wil je iemand iets geven die alles al heeft, geef dan NIKS cadeau. Wait… what? NIKS is een donatie aan Greenpeace die je cadeau kan doen. Door NIKS te geven of te vragen stel je Greenpeace in staat om in actie te komen voor een eerlijke, leefbare wereld en breng je weer iets minder spullen de wereld in. Wie NIKS geeft, hoeft niet met lege handen aan te komen. Het komt namelijk in de vorm van een wit pasje. Stop het pasje in de grond en het is binnen enkele dagen verdwenen. 

Duurzame brievenbus cadeau's NIKS

Brievenbuscadeau versturen

Weet je al wie je wil verrassen met een cadeau per post? Ga dan voor een duurzaam brievenbuscadeau. Hiermee red je de natuur en het zijn vaak de meest creatieve en verrassende cadeaus! 

BESTELLEN VOOR VADERDAG?​

Bezorging voor zaterdag 15 juni = VOL!

Maar niet getreurd:
Nieuwe bestellingen ophalen kan wel!
Geef jouw bestelling door via bestellingen@trashuretaarten.nl
onder vermelding van ‘Ophalen zaterdag 15 juni’.