Logotaart

Maak indruk met logo taarten

Wil je jouw merk op een feestelijke manier neerzetten? Bestel dan een taart met jouw logo. Of je nou een klant of andere zakelijke relatie wil bedanken, of je merk op een unieke manier onder de aandacht wil brengen. Onze logo taarten met jouw merk laat ongetwijfeld een feestelijke indruk achter.

Taart, cake of gebak met logo

Ga je voor een eyecatcher met jouw logo op een taart? Of kies je voor kleine gebakjes met je logo erop? Wij kunnen jouw logo vrijwel op alle eetbare manieren naar voren laten komen.

Verras je team

Een medewerker is 20 jaar in dienst of jullie hebben weer een groot succes behaald met het team; met taart is het altijd feest. En hoe chique is het als de taart versierd is met een logo of foto? De opties voor een gepersonaliseerde taart zijn eindeloos. We denken graag met je mee hoe we jouw team, klanten of belangrijke relaties verrassen met een unieke en heerlijke taart.

Logo taart in omgeving Nijmegen

Een logo taart of gebakjes met logo laten bezorgen kan bij ons binnen een straal van 10 km rondom onze bakkerij in Nijmegen. Goed om te weten: wij bezorgen met een elektrische bus, waardoor wij de Co2 uitstoot van ons transport maximaal minimaliseren 😉 Zo kun je met zekerheid zeggen dat jouw taart een unieke maar ook duurzame impact maakt. Vanaf €12,50 is de bezorging gratis.

Vraag een offerte aan!

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.