Relatiegeschenken met Kerst: ga voor duurzaam

Relatiegeschenk Kerst duurzaam

Relatiegeschenken met Kerst: ga voor duurzaam

Op zoek naar een relatiegeschenk voor Kerst? Ga voor duurzaam! We hebben een aantal leuke en milieuvriendelijke relatiegeschenken voor je uitgezocht. Zo draag jij bij aan een groenere wereld en een duurzame uitstraling van je bedrijf. Merry Christmas! 

Ontwerp je eigen Kerstsokken

Er gaat geen Kerst voorbij zonder Kerstsokken. Sokken horen nou eenmaal bij Kerst. Met deze persoonlijke Kerstsokken maak je een blijvende indruk. Hoe leuk is het als je medewerkers, leveranciers en andere zakelijke relaties straks met jouw Kerstsokken rondlopen? Een unieke manier van reclame maken. Ontwerp ze met jouw logo en een grappige Kerstman of vrolijke boodschap. 

Relatiegeschenk Kerst

Ps: Ze zijn ecologisch verantwoord gemaakt en worden standaard geleverd in composteerbare zakjes van aardappelzetmeel. Daarnaast gaat een deel van de winst naar een goed doel.

Akoestische versterker van hout

Deze hippe en duurzame versterker is er voor degene die graag iets uit wil geven aan een Kerstcadeau. De akoestische Trobla versterker is milieuvriendelijk en komt uit Slovenië. Het product wordt met de hand gemaakt van gecertificeerd duurzaam en hoogwaardig hout (Walnoot of Esdoorn). Hij werkt zonder stroom, dus super verantwoord. En handig! Hij hoeft dus ook nooit aan een kabeltje te hangen.

Relatiegeschenk Kerst

Wist je dat?

Trobla is het Sloveense woord voor hoorn. De vorm van een hoorn is verwerkt in het design. Gaaf toch.

Chique madeleines als duurzaam relatiegeschenk

Deze duurzame madeleines zijn gemaakt van fruit dat anders wordt weggegooid. Omdat de vruchten net te klein zijn om in de supermarkt te liggen of omdat ze net niet de perfecte vorm hebben. Zonde op weg te gooien, dus zijn er heerlijke lekkernijen van gemaakt. Ze zijn niet alleen om je vingers bij af te likken, ze zijn ook nog eens erg chique. De karakteristieke vorm van een schelp maakt ze een luxe delicatesse. Perfect om de show mee te stelen met Kerst. Laat een persoonlijke boodschap op het kaartje schrijven et voilà!

Relatiegeschenk Kerst duurzaam

Wist je dat? 

Volgens verhalen verwijst de naam ‘Madeleine’ naar een Franse boerin uit de 18e eeuw. Ze zou de cakejes hebben gebakken voor de toenmalige Hertog van Lotharingen. Wedden dat ze indruk heeft gemaakt… ????  Drie eeuwen later kun jij met deze heerlijke Madeleines indruk maken op jouw zakelijke relaties. 

Duurzame bamboe rietjes met logo

Staat jouw bedrijf voor duurzaam ondernemen? Dan is onze dikke tip: verstuur een duurzaam relatiegeschenk. Dat zorgt er namelijk voor dat jouw bedrijf een verantwoorde uitstraling heeft. En natuurlijk draag je je steentje bij aan een beter milieu. Met deze bamboe rietjes verstuur je een leuk en duurzaam relatiegeschenk met Kerst. Laat de ontvanger weten dat het cadeau van jou afkomt en versier het met je eigen logo. Milieuvriendelijke reclame gegarandeerd. 

Relatiegeschenk Kerst duurzaam

Groeipotlood als duurzaam Kerst relatiegeschenk

Deze mooie groei potloden worden nog mooier als ze bijna op zijn. Er groeien namelijk bloemen, kruiden of groenten uit dit potlood! Het overgebleven stukje potlood stop je in de aarde en er groeit iets groens uit. Je kunt kiezen uit potloden met vergeet-me-nietjes, zonnebloem, chiazaad, madeliefjes, anjer, tijm, cherrytomaatjes, basilicum, koriander en salie. De kartonnen houders die erbij worden geleverd, zijn gemaakt van tuinbouwafval. Bedruk het met je eigen logo en je maakt meteen groene reclame voor jouw bedrijf.

Relatiegeschenk Kerst duurzaam

De potloden zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en hebben een vulling van klei en grafiet. Daardoor zijn ze niet ongezond zijn voor mens en dier. 

Ben je op zoek naar meer creatieve inspiratie? Lees dan verder en ontdek een aantal originele relatiegeschenken waar je echt indruk mee maakt. 

Taartje erbij?