Over Trash'ure taarten

Meet the Team

Over Trash'ure taarten - Jeanne

Jeanne van Ittersum

Mede-oprichter van Trash’ure Taarten en fanatiek voorstander van duurzame oplossingen in onze samenleving.

Over Trash'ure taarten - Anton

Anton van Kooij

Ambitieuze en bekroonde kok in de zorg, met aandacht voor de mens, wereld en vooral lekker eten.

Over Trash'ure taarten - Bram

Bram Swartjes

Als arts draag ik zorg voor de gezondheid van de mensen van nu, maar ook voor die van de generaties ná ons. Trash’ure Taarten heeft oog voor beiden.

Onze missie

Bij Trash’ure Taarten willen wij dat bedrijven en organisaties gemakkelijk kunnen participeren in het tegengaan van voedselverspilling én het creëren van werk voor mensen die nu wegens hun migratieachtergrond moeite hebben met het vinden van een baan in Nederland. 

Onze kernwaarden

Écht groen doen

Bij Trash’ure taarten vinden we dat groene en eerlijke producten echt groen moeten zijn en niet een beetje. Wij zorgen ervoor dat bedrijven en organisaties die verantwoord willen inkopen, toegang hebben tot de beste patisserie, die zoveel mogelijk tegemoet komt aan duurzaamheidsambities- en idealen.

In samenwerking met verschillende partijen maken wij gebruik van producten die anders weggegooid zouden worden. Deze producten voldoen nog aan alle wettelijk vastgestelde normen en zijn dus perfect zijn voor het maken van taarten!

De producten halen wij iedere avond bij onze verschillende partners op. Dit vergt de nodige kilometers, die wij natuurlijk zo groen mogelijk willen afleggen. Bij Trash’ure Taarten rijden daarom CO2 neutraal met een volledig elektrische bus.

Dat wij zo enthousiast zijn over duurzame ontwikkelingen en een groene manier van werken, heeft natuurlijk een reden. Bij Trash’ure Taarten geloven we namelijk dat we de aarde niet moeten verbruiken, maar juist moeten verzorgen. Zo geven we een gezonde planeet aan onze volgende generatie!

Niets of niemand achterlaten

Bij Trash’ure Taarten maken we ons niet alleen sterk voor écht duurzaam eten, maar ook voor écht eerlijk eten. Wij doen dit sociaal; door werk te bieden aan talentvolle wereldbewoners, die hun passie willen inzetten in de maatschappij. Groen doen, terwijl niets of niemand achter blijft. Dat zijn wij. Trash’ure Taarten.

In de regio is Vluchtelingenwerk Oost-Nederland actief wanneer het gaat om het ondersteunen en opkomen voor vluchtelingen en andere nieuwkomers. Door onze samenwerking met deze organisatie bieden wij werkgelegenheid voor deze – helaas vaak vergeten – groep mensen!

Samen sta je sterker. Daarom vinden we het belangrijk dat onze bakkers niet vóór ons werken, maar juist met ons! Trash’ure Taarten bestaat uit een hecht team, waarin iedereen zich hard maakt voor een eerlijke en groene wereld!

Bij Trash’ure Taarten denken we graag vooruit. Het hebben van zinvol werk is belangrijk, maar het vergaren van kennis ook. Binnen onze bakkerij besteden we daarom veel aandacht aan opleiding en ontwikkeling van nieuwe bakker. Knowledge is power!

Gezond genieten

Duurzaam, eerlijk én gezond genieten, dat klinkt bijna te goed om waar te zijn. Niet voor ons, want bij Trash’ure Taarten maken we ons sterk voor alle drie! Zo geloven wij in de pure smaak van onze ingrediënten en kiezen we bewust voor de gezondere variant van onze producten. 

Bij Trash’ure Taarten werken wij graag vanuit de kracht van groenten en fruit. Niet alleen vanwege de pure smaak, maar juist ook vanwege al het goeds wat zich er in bevindt. Liever te veel dan te weinig! Zo geniet je niet alleen van onze producten, maar werk je ook gelijk aan je dagelijkse behoefte aan groenten en fruit!

Voor het bakken van onze producten, maken we natuurlijk niet alleen gebruik van groeten en fruit. Door bewust te kiezen voor gezondere varianten van toevoegingen – zo gebruiken we margarine in plaats van boter, leveren we niet in op smaak, maar winnen we wel op gezondheid!

In onze huidige levensstijl gericht op vitaliteit en gezondheid, voelt het eten van een gebakje als een zonde. Bij Trash’ure Taarten vinden we dat iedereen met een goed gevoel moet kunnen genieten van heerlijk gebak, welke perfect past binnen een gezonde levensstijl. Zo hoef je dat gebakje niet meer te laten staan! Dat is nog eens een zoete nasmaak!

BESTELLEN VOOR VADERDAG?​

Bezorging voor zaterdag 15 juni = VOL!

Maar niet getreurd:
Nieuwe bestellingen ophalen kan wel!
Geef jouw bestelling door via bestellingen@trashuretaarten.nl
onder vermelding van ‘Ophalen zaterdag 15 juni’.