We vertellen je graag ons verhaal

Onze Missie

Bij Trash’ure Taarten willen wij dat bedrijven en organisaties gemakkelijk kunnen participeren in het tegengaan van voedselverspilling én het creëren van werk voor mensen die nu wegens hun migratieachtergrond moeite hebben met het vinden van een baan in Nederland. 

Onze kernwaarden

Écht groen doen

Bij Trash’ure taarten vinden we dat groene en eerlijke producten echt groen moeten zijn en niet een beetje. Wij zorgen ervoor dat bedrijven en organisaties die verantwoord willen inkopen, toegang hebben tot de beste patisserie, die zoveel mogelijk tegemoet komt aan duurzaamheidsambities- en idealen.

Duurzame producten

In samenwerking met verschillende partijen maken wij gebruik van producten die anders weggegooid zouden worden. Deze producten voldoen nog aan alle wettelijk vastgestelde normen en zijn dus perfect zijn voor het maken van taarten!

CO2 Emissie

De producten halen wij iedere avond bij onze verschillende partners op. Dit vergt de nodige kilometers, die wij natuurlijk zo groen mogelijk willen afleggen. Bij Trash'ure Taarten rijden daarom CO2 neutraal met een volledig elektrische bus.

één aarde

Dat wij zo enthousiast zijn over duurzame ontwikkelingen en een groene manier van werken, heeft natuurlijk een reden. Bij Trash'ure Taarten geloven we namelijk dat we de aarde niet moeten verbruiken, maar juist moeten verzorgen. Zo geven we een gezonde planeet aan onze volgende generatie!

Niets of niemand achterlaten

Bij Trash’ure Taarten maken we ons niet alleen sterk voor écht duurzaam eten, maar ook voor écht eerlijk eten. Wij doen dit sociaal; door werk te bieden aan talentvolle wereldbewoners, die hun passie willen inzetten in de maatschappij. Groen doen, terwijl niets of niemand achter blijft. Dat zijn wij. Trash’ure Taarten.

Vluchtelingenwerk

In de regio is Vluchtelingenwerk Oost-Nederland actief wanneer het gaat om het ondersteunen en opkomen voor vluchtelingen en andere nieuwkomers. Door onze samenwerking met deze organisatie bieden wij werkgelegenheid voor deze - helaas vaak vergeten - groep mensen!

Samenwerking

Samen sta je sterker. Daarom vinden we het belangrijk dat onze bakkers niet vóór ons werken, maar juist met ons! Trash'ure Taarten bestaat uit een hecht team, waarin iedereen zich hard maakt voor een eerlijke en groene wereld!

Oog op de toekomst

Bij Trash'ure Taarten denken we graag vooruit. Het hebben van zinvol werk is belangrijk, maar het vergaren van kennis ook. Binnen onze bakkerij besteden we daarom veel aandacht aan opleiding en ontwikkeling van nieuwe bakker. Knowledge is power!

Volg onze reis!

Geboorte van het idee

mei 18, 2017

Winnaar ondernemers wedstrijd HAS Den Bosch

juli 18, 2017

Het beestje krijgt een naam!

september 18, 2017

Het beestje krijgt een naam!

Winnaar European Young Entrepreneur van 2017!

november 18, 2017

Winnaar European Young Entrepreneur van 2017!

Samenwerking Van Eldijk Groente & Fruit

april 30, 2018

Samenwerking Van Eldijk Groente & Fruit

Genomineerd voor EO Beam Award

mei 5, 2018

Genomineerd voor EO Beam Award

HAS Award Nominatie 2018

juni 14, 2018

HAS Award Nominatie 2018

Bekroonde Chef!

oktober 4, 2018

Bekroonde Chef!

Start samenwerking NXP – Sodexo

oktober 31, 2018

Start samenwerking NXP – Sodexo

Gezond Genieten

Duurzaam, eerlijk én gezond genieten, dat klinkt bijna te goed om waar te zijn. Niet voor ons, want bij Trash’ure Taarten maken we ons sterk voor alle drie! Zo geloven wij in de pure smaak van onze ingrediënten en kiezen we bewust voor de gezondere variant van onze producten. 

Boordevol goeds

Bij Trash'ure Taarten werken wij graag vanuit de kracht van groenten en fruit. Niet alleen vanwege de pure smaak, maar juist ook vanwege al het goeds wat zich er in bevindt. Liever te veel dan te weinig! Zo geniet je niet alleen van onze producten, maar werk je ook gelijk aan je dagelijkse behoefte aan groenten en fruit!

Gezond en gezonder

Voor het bakken van onze producten, maken we natuurlijk niet alleen gebruik van groeten en fruit. Door bewust te kiezen voor gezondere varianten van toevoegingen - zo gebruiken we margarine in plaats van boter, leveren we niet in op smaak, maar winnen we wel op gezondheid!

Zoete nasmaak

In onze huidige levensstijl gericht op vitaliteit en gezondheid, voelt het eten van een gebakje als een zonde. Bij Trash'ure Taarten vinden we dat iedereen met een goed gevoel moet kunnen genieten van heerlijk gebak, welke perfect past binnen een gezonde levensstijl. Zo hoef je dat gebakje niet meer te laten staan! Dat is nog eens een zoete nasmaak!