We vertellen je graag ons verhaal

Onze Missie

Bij Trash’ure Taarten willen wij dat bedrijven en organisaties gemakkelijk kunnen participeren in het tegengaan van voedselverspilling én het creëren van werk voor mensen die nu wegens hun migratieachtergrond moeite hebben met het vinden van een baan in Nederland. 

Onze kernwaarden

Écht groen doen

Bij Trash’ure taarten vinden we dat groene en eerlijke producten echt groen moeten zijn en niet een beetje. Wij zorgen ervoor dat bedrijven en organisaties die verantwoord willen inkopen, toegang hebben tot de beste patisserie, die zoveel mogelijk tegemoet komt aan duurzaamheidsambities- en idealen.

Niets of niemand achterlaten

Bij Trash’ure Taarten maken we ons niet alleen sterk voor écht duurzaam eten, maar ook voor écht eerlijk eten. Wij doen dit sociaal; door werk te bieden aan talentvolle wereldbewoners, die hun passie willen inzetten in de maatschappij. Groen doen, terwijl niets of niemand achter blijft. Dat zijn wij. Trash’ure Taarten.

Volg onze reis!

[timeline-express]

Gezond Genieten

Duurzaam, eerlijk én gezond genieten, dat klinkt bijna te goed om waar te zijn. Niet voor ons, want bij Trash’ure Taarten maken we ons sterk voor alle drie! Zo geloven wij in de pure smaak van onze ingrediënten en kiezen we bewust voor de gezondere variant van onze producten.